Флокулянт "ЦЕ СРІБЛО. ГІДРОФЛОК", 1Л

THESR019
400,00
ПРИЗНАЧЕННЯ: Призначений для освітлення з подальшим усунення каламутності води в басейні. Ефективно впливає на дрібні, недоступні для фільтрації частинки. Застосування засобу забезпечує ідеальну прозорість та чистоту води.
Перед введенням препарату обов'язково виміряти кислотно-лужний баланс води і при необхідності привести його до нормативного рівня - 7,2 - 7,6.

ЗАСТОСУВАННЯ: необхідно використовувати 25-50 мл засобу на 1 м3 оброблюваної води (вказані дози слід розглядати, як загальні. В кожному окремому випадку, в залежності від стану води дози препарату слід збільшити, або зменшити). Перед введенням, засіб необхідно повністю розчинити в ємності з водою з басейну, після чого, рівномірно влити по всьому периметру басейну. Включити фільтрацію на період від 2 до 4 годин. Після завершення роботи фільтра, воді треба відстоятися 8-10 годин. Всі забруднення залишаються на дні у вигляді осаду, який легко забирається за допомогою водного порохотяга.

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ: зберігати в недоступному для дітей місці. При застосуванні використовувати індивідуальні засоби захисту. Зберігати окремо від продуктів харчування.

СКЛАД: На основі гідроксіхлорид алюмінію.
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ: 36 місяців. Дата виготовлення вказана на упаковці.