Стабілізатор води "ЦЕ СРІБЛО. ДЕКАЛЬЦІЙ", 1Л

THESR016
700,00
Призначений для нормалізації жорсткості води, запобігання відкладення вапняних осадів в чаші басейну, звʼязує метали у воді.
Сприяє збереженню прозорості води і перешкоджає відкладенню вапна на облицюванні і системах циркуляції води в басейнах. Запобігає подальшій появі нальотів і вапняних відкладень на поверхні та стінках басейну.

ЗАСТОСУВАННЯ: Застосовується залежно від ступеня жорсткості відразу після заповнення басейну водою. На кожні 10 м3 води додається 0,15 - 0,4 л засобу.
За жорсткості води »»» Дозування
0-5 мг-екв/л »»» 15 мл/м3 (3 мг/л за ДР)
5-7 мг-екв/л »»» 20 мл/м3 (4 мг/л за ДР).
7-9 мг-екв/л »»» 25 мл/м3 (5 мг/л за ДР)
більше 9 мг-екв/л »»» 30 мл/м3 (6 мг/л за ДР)

Перед введенням в чашу, препарат розводиться в ємності з водою з басейну, до повного розчинення. Після цього, розчин рівномірно виливається по всьому периметру басейну, з подальшим запуском фільтрації.
Для басейнів із температурою води вище 28оС необхідно збільшити дозу на 50%.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Не рекомендується відвідування басейну протягом 60 хвилин після застосування засобу!
ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ: зберігати в недоступному для дітей місці. При застосуванні використовувати індивідуальні засоби захисту. Зберігати окремо від продуктів харчування.
СКЛАД: Містить оксиетилендифосфонову кислоту до 20%.

Використовувати засіб тільки в гумових рукавичках, а також в добре провітрюваному приміщенні або на відкритому просторі. При попаданні на шкіру негайно змити великою кількістю води. У разі потрапляння в очі негайно промити великою кількістю води і звернутися до лікаря.

Зберігати в закритому вигляди при температурі вище 0°С в тарі виробника, уникаючи попадання прямого сонячного проміння, в недоступному для дітей місці.
Термін придатності - 36 міс. Номер партії відповідає даті виробництва внизу упаковки.

ДЛЯ ЗОВНІШНЬОГО ВИКОРИСТАННЯ.